Ваша реклама
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: barsikmb  
Враження від телефону FLY IQ441
barsikmbДата: Понеділок, 07.01.2013, 00:10 | Повыдомлення # 1
Повідомленнь: 190
Все ж таки реклама робить своє і після перегляду мною чергового відеоролика про смартфон FLY IQ441 я вирішив більш детально поцікавитися його характеристиками та відгуками про нього. Практично всі відгуки власників смартфона були позитивні, одні нахвалювали технічні характеристику, інші ціну. Врешті-решт необхідність заміни двох мобілок з різними сімками підштовхнула мене до необхідності придбання саме цього телефону. До цього користувався двома Nokia.
Заради економії грошей флай купляв через інтернет магазин мого знайомого і його ціна як для мене становила 2050 грн. Через снігові замети на дорогах на телефон довелось чекати декілька днів. І ось в моїх руках 4 і 3 дюймовий телефон FLY. Перші враження: легкість, швидкість, зручність.
Завдяки спеціальному рельєфу задньої стінки кришки телефон тримається в руках міцно, не вилітає. Для збереження поверхні екрану відразу ж наклеїв захисну плівку Якщо це ви цього ніколи не робили, краще попросити будь-кого з менеджерів мобільних салонів за символічну плату . . Правда через два тижні плівка все ж таки відклеїлась і я купив чехол.
ОС – Андроїд 4.0.4, двухядерний процесор В прошитих програмах є все необхідне і більше того. Заради економії місця та через неможливість їх використання на території України деякі додатки видалив (ivi.ru, spb.tv). Скачав з плеймаркета те що мені потрібно, розмістив на екрані в черговості їх використання. Оскільки всі мої контакти на попередніх телефонах зберігались в памяті телефонів виникла потреба закинути їх в мій новий смарт. Декілька маніпуляцій з перекидками контактів в Гуглі і ось всі мої контакти є. Прошита телефонна книга досить багатофункціональна, кого вона не задовольнить з плеймаркета можна скачати аналоги. Я цього поки що не робив.
Щодо камер. Основна – 5 Мп, фронтальна камера – 0.3 Мпікселів, автофокус. Якість фоток при поганому освітленні нижче середнього, при денному світлі досить пристойні.
Зв'язок. Вайфай, блютуз. Швидкість роботи нета через Wi-Fi досить висока.
Батарея. В своїх відгуках багато-то хто скаржився на слабку батарею телефону. Так дійсно, якщо буде включений вайфай або блютуз в чеканні того, що хтось в соціалках пришле особисте повідомлення ваш телефон протягне не більше двох діб. Особисто в мене після того як «розігнав» батарею, флай в режимі очікування дзвінків за 2 дня 14 год. (це на момент написання теми) спожив 60% енергії.
Підсумовуючи все вищезгадане хочу відмітити що в співвідношенні ціна і якість, в телефоні явно переважає якість.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Міні-профіль
Міні-чат
200
Останні відповіді
Популярні теми
Топ користувачів
Наші проекти
Онлайн фільмів багато не буває

Дивіться нові серіали першими