Ваша реклама
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: barsikmb  
Як підключити сканер Canon MF4410 в Winows7 (32 біт)
barsikmbДата: Вівторок, 13.05.2014, 17:40 | Повыдомлення # 1
Повідомленнь: 190
При наявності кількох вільних хвилин, хочу розповісти Вам про одну проблему з якою я стикнувся на роботі з офісною технікою і як мені вдалося її вирішити.
Поскільки мій основний вид діяльності аж ніяк не повязаний з медіа інтернет ресурсом (нажаль), а має відношення до офісної роботи, в певний період часу виникла необхідність обновити свою офісну техніку, а саме підключив багатофункціональний  пристрій Canon MF4410. В першу чергу, що було необхідно це сканер. Принтер проінсталився норм, а зі сканером виникли великі труднощі. програма санування не те що не хлтіла сканувати, але й зовсім  не бачила сканера. Але прочитавши кучу постів, переглянувши багато форумів, багаторазово втикаючи юсб кабель в різні входи, вдалось налаштувати сканер. А тепер в дпомогу тим кого виникла подібна ситуація разказую покроково.
1. Якщо ви встановлюєте МФУ (російською "многофукціональноє устройство") вам впершу необхідно проінсталити драйвера (файл MF4400_MFDrivers_Win_x32_RU_7.exe) та програмне забезпечення (ToolBox_4911mf16_Win_RU.exe) для цього "чудо" пристрою. Драйвера скачайте з оф сайту Canon.  
2. Не вмикаючи мфу інсталюєте вище вказане. Після цього підключаєте принтер-сканер до вашого компа.
3. Перевірте чи в Диспетчері служб запущена служба WIA, якщо ні, то її та залежні від служби необхідно обовяязково запустити. Те, що служба WIA не працювала, було основною причиниою моєї офісної проблеми. 
Ось і все. В кого не щось не получається або виникли додаткові питання, пишіть в даній темі, відповім.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Міні-профіль
Міні-чат
200
Останні відповіді
Популярні теми
Топ користувачів
Наші проекти
Онлайн фільмів багато не буває

Дивіться нові серіали першими